După atâtea dezamăgiri, am învățat să mă bucur de viață.

“Viața este o piesă care nu poate fi repetată. Așa că cântă, plânge, râde, trăiește la maxim, până când cortina cade și totul se sfârșește – fără nici un aplauze “, – Charlie Chaplin.

“Trebuie să crezi în tine – asta e secretul. Chiar când eram într-un adăpost, chiar și atunci când călătoream pe străzile orașului în căutarea unei bucăți de pâine, chiar și atunci m-am considerat cel mai mare actor din lume. Abundența vine din interior – de la încrederea noastră necondiționată în sine. Fără ea – ești dispus să învingi.

Viața este o piesă care nu poate fi repetată. Așa că cântă, plânge, râde, trăiește la maxim, până când cortina cade și până se termină totul – fără nici un aplauze “, –
Charlie Chaplin.

Va veni un moment în viața fiecărei persoane atunci când se va obosi de dramele veșnice. În mod literal de la toți: atât de la acelea pe care le-a inventat și de pictat în cap, cât și de dramele din jurul lui.

Ne plictisim de cursa constantă pentru a rămâne cel mai bun, astfel încât să nu fiți concediați, nu reduse, nu retrogradate.

Ne-am săturat de a mesteca greșelile trecutului. Ne luptăm cu răni vechi cu energia masochistului … De ce?

Există oameni care se confruntă într-un fel cu totul, găsind echilibru și armonie. Ei nu vor să-și transforme viața într-o vale veșnică de lacrimi. Și o fac. Alții, dimpotrivă, coboară în această vale și se scaldă în lacrimi fără sfârșit.

Deci, viața noastră curge ca de obicei și monotonă, dar brusc vine momentul acesta. Oboseala universală, ceva leneș ciudat, vine. Nu mai putem să ne simțim atât de dornici, să râdem așa de tare. De ce, există chiar un zâmbet. Există sentimentul că nu mai poți face nimic, nu vrei nimic. Nicăieri să nu se străduiască, nicăieri să meargă …

Cel mai important lucru dispare – energie. Energia de luptă, energia de a trăi.

Deci, dacă te afli într-un astfel de moment al vieții tale – nu fi alarmat de noua senzație. Deci stați pe pragul unei noi etape a vieții, care va fi magnifică. Sunteți gata să vă deschideți noua pagină.

Cum va fi această nouă libertate?

 • Veți începe să nu faceți ceea ce alții cer sau așteaptă de la dvs., dar ceea ce vă aduce adevărata plăcere.
 • Dacă cineva nu vă sună sau nu vă scrie, nu vă mai faceți griji că ați făcut ceva greșit. Veți înțelege pur și simplu că această persoană nu este pentru dvs. Și să treci cu siguranță prin viață, să nu-ți amintești și să nu regreți ce sa întâmplat.
 • Veți gândi mai puțin și vă veți simți mai mult.
 • Vei începe să apreciezi micile bucurii din viață.
 • Veți bloca toate greșelile din trecut și amintirile tristă.
 • Nu veți mai suferi remușcări, gândindu-vă la voi înșivă.
 • Veți opri compararea cu ceilalți. Tu, și numai tu, te poți evalua și decide ce trebuie corectat sau corectat. Vei deveni ghidul tău, busola ta.
 • Nu veți fi ofensați de critici constructive, ci, dimpotrivă, folosiți-o pentru a deveni mai buni.
 • Puteți spune cu ușurință “Nu” când sunteți invitați la cină cu oameni care sunt neplăcuți pentru dvs.
 • Veți renunța cu bucurie, nu așteptați recunoștință sau beneficii. Dar, de asemenea, setați clar limitele pentru ca oamenii necinstiți să nu te folosească.
 • Veți opri analizarea comentariilor și comentariilor îndreptate împotriva dvs. Folosești acest timp cu beneficii mai mari pentru tine.
 • Veți cere ajutor doar atunci când sunteți siguri că există persoane care vă pot ajuta. Oamenii care o fac din inimă!
 • Veți înțelege că câțiva prieteni sunt mai buni, dar sinceri. Cei care oferă întotdeauna cazare și asistență. Este mult mai bine decât o grămadă de oameni falsi care dispar imediat ce durerea vine la tine acasă. Atunci singuratatea este mai bună decât astfel de “prieteni” …
 • Valorile tale vor fi întărite cu fiecare pas pe care îl vei lua.
 • Lena ta va fi înlocuită de pregătirea pentru acțiune.
 • Veți respinge criticile distructive fără insulte și emoții – cum ar fi gunoiul.

Veți fi surprinși să vă dați seama cât de mult timp ați pierdut încercând să vă bucurați de alți oameni sau să vă îngrijorați de ceea ce ați crezut sau despre ce ați spus despre dumneavoastră. Dar astăzi nu are nici cea mai mică valoare. Sunteți cu adevărat fericiți! Și acesta este cel mai important lucru.

 

Bineînțeles, vor exista în continuare probleme în viața ta, însă experiența de viață îi va ajuta să le rezolvi. Nu vei plânge și nu te vei plânge de soartă, dar vei acționa și vei câștiga.

Poate că nu meritați atât de multe dezamăgiri și dificultăți în viață. Dar aceasta este viața. Toți oamenii – în același mod.

Doar să fim conștienți de faptul că durerea ne este dată pentru un motiv. În timp, acesta este înlocuit de maturitate, liniște și seninătate.

Acum, că ați cunoscut fericirea de a cunoaște pe voi înșivă pe voi înșivă și pe ceilalți, vă veți deschide în fața lumii ca pe o persoană complet diferită. Veți fi iubiți, veți fi admirați! Și toate pentru că nu este nimic mai atractiv în lumea noastră decât o persoană care trăiește în armonie cu el însuși.

“Acum, în acest moment, în această secundă a vieții mele, nu vreau nimic. Numai sensibilitate, iubire și glorie a prietenilor mei. Râziți cu cineva înainte de culcare și auziți: “Noapte bună, dragă”. Reamintește cu un zâmbet pe față și cu căldură în inima lui despre momentele frumoase ale trecutului. Să se uite prin fereastră la copacii din grădină, prin coroana căreia lumina lunii magice își face drumul. Citiți o poezie frumoasă sau ascultați muzica preferată. Acesta este tot ce am nevoie. Pot să mănânc un cartof fiert și să dorm pe podea, în timp ce conștiința mea este clară “ , – 
Angeles Caso.

www.Freevisitorcounters